• Vers gebrande koffie
  • Online bestellen
  • Snelle verzending
  • Afhalen mogelijk
  • (H)eerlijke koffie

Vers gebrande koffie

Kunnen wij jou verblijden met een bakje vers gebrande koffie? In onze koffiebranderij worden de bonen elke dag met liefde en passie gebrand. D’Olde Zwarver koffie is specialist in het branden van de lekkerste koffie, waarbij wij ook jou deze unieke smaakervaring gunnen. De vers gebrande koffiebonen hebben diverse afkomsten, met elk andere smaakeigenschappen. Bekijk hieronder onze vers gebrande koffie!Verschillende smaaksensaties

De verschillende koffiebonen hebben ieder een eigen smaaksensatie. Dit is mede te danken aan de afkomst van de boon. Zo zijn niet alleen de weersomstandigheden anders, maar ook het verbouwen van de boon gebeurt door iedere lokale boer op een andere manier. Daarbij komt het verschil tussen een Robusta en Arabica boon. Onze vers gebrande koffie wordt gemaakt van de Arabica koffieboon. De koffiebonen van de Arabica plant zijn namelijk een ware smaakbeleving door de veelzijdigheid. De Arabica koffieboon is zachter van smaak dan de Robusta koffieboon door de hoeveelheid cafeïne die erin zit. De Arabica boon bevat minder cafeïne dan de Robusta boon. We laten je dan ook graag kennis maken met onze vers gebrande koffieboon van de Arabica plant!

De versheid voor het lekkerste bakje koffie

Koffie moet vers zijn, maar niet te vers! Vers gebrande koffie begint eigenlijk pas twee dagen na branding lekker te worden. En dan is het ook belangrijk dat de koffiebonen op de juiste manier verpakt en bewaard worden. In onze koffiebranderij zorgen wij ervoor dat de vers gebrande koffie op de juiste manier verpakt wordt, zodat het aroma en de smaak zich optimaal kunnen ontwikkelen. We raden je aan om koffiebonen na een week pas te gebruiken voor jouw bakje koffie. Dan is de vers gebrande koffie namelijk op zijn best en zal de smaaksensatie nog intenser zijn. Wil je meer informatie over het lekkerste bakje koffie? Wij staan graag voor je klaar om onze kennis en ervaring te delen.

Het lekkerste bakje koffie ervaren? Kom proeven!

Nu willen we jou het lekkerste bakje koffie natuurlijk niet ontnemen. Onze passie voor vers gebrande koffie delen we dan ook graag in onze koffieproeverij in Kampen. Hier kun je kennis maken met de verschillende soorten koffiebonen en geven we je ook graag meer informatie over ‘het perfecte bakje koffie’. Neem ook vooral de beste koffie meer voor thuis!

Vers gebrande koffie van d’Olde Zwarver koffie

Een ware smaaksensatie ervaar je met de vers gebrande koffie van d’Olde Zwarver koffie. Bestel daarom direct vers gebrande koffiebonen via onze website. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact op via het contactformulier! Ervaar nu een perfecte kop koffie door de vers gebrande koffie van d’Olde Zwarver koffie.