• Vers gebrande koffie
  • Online bestellen
  • Snelle verzending
  • Afhalen mogelijk
  • (H)eerlijke koffie

Vers gebrande koffiebonen

Ben je op zoek naar de lekkerste vers gebrande koffiebonen? d’Olde Zwarver Koffie is een koffiebranderij in Kampen die gespecialiseerd is in het maken van versgebrande specialty coffee! Wij maken dan ook alleen de beste en lekkerste koffie voor een waar genot. Je vindt bij ons koffie met unieke smaakeigenschappen, mede door de afkomst en de verwerking van de koffieboon. Hieronder zijn de verse koffiebonen te vinden die je online kan bestellen!


Brasil Yellow Bourbon

Brazil Yellow Bourbon

Tanzania AA Arabica

Tanzania Arabica

Colombia   Supremo

Colombia Supremo

Guatemala Huehuetenango

De afkomst van de bonen

Hierboven zie je diverse soorten bonen die elk uit een ander gebied komen. Het gebied heeft namelijk ook invloed op de smaaksensatie van uw bakje koffie. De bessen van deze bonen worden onder andere weersomstandigheden verbouwd en dat maakt de boon zo uniek. Wij laten jou dan ook graag kennis maken met deze ambachtelijke versgebrande koffiebonen!

 

Robusta en Arabica koffiebonen 

Mocht je al enige kennis hebben van versgebrande koffiebonen, dan zal je wellicht al meer weten van de Robusta en Arabica koffie. Twee unieke soorten koffie die beide een hele andere smaakervaring hebben.  De Arabica koffiebonen zijn wat zachter van smaak door de hoeveelheid cafeïne die erin zit. De Arabica plant, waar de vers gebrande Arabica koffiebonen van worden geplukt,  leeft op grote hoogte.  Hierdoor hebben parasieten minder kans om deze plant aan te tasten. De Robusta koffieplanten leven zowel op grote als lagere gedeelte van het land en heeft een stevigere smaak dan de Arabica koffiebonen. Mocht je voorkeur geven aan de specialty coffee, dan zal hier altijd de Arabacia boon in verwerkt zijn. Kom gerust eens de vers gebrande Arabica bonen proeven in onze koffiebranderij in Kampen!

 

Koffiebonen vers houden

In onze koffiebranderij zorgen we er altijd voor dat we vers gebrande koffiebonen op de juiste manier opslaan, waardoor de kwaliteit optimaal blijft. We raden aan om vers gebrande koffiebonen pas na twee dagen te gebruiken voor jouw bakje koffie. Wil je gaan voor het perfecte bakje koffie? Dan raden we aan om de vers gebrande koffie na een week te drinken. Wanneer je bij ons je vers gebrande koffiebonen wil kopen, zorgen wij ervoor dat deze goed worden verpakt. Ons advies is om je vers gebrande koffie online te bestellen en te bewaren op een koele plek uit het zonlicht. Mocht je meer willen weten van de koffieboon, dan staan ons team graag voor je klaar met meer informatie en adviezen.

 

Ervaar vers gebrande koffiebonen bij d’Olde Zwarver koffie!

Ben jij op zoek naar dat perfecte bakje koffie? Proef dan de vers gebrande koffiebonen van d’Olde Zwarver koffie! Met ons doel om jou die ultieme smaakervaring te geven, gaan wij voor kwaliteit en ambachtelijkheid van de koffiebonen. Bestel nu direct jouw koffiebonen in onze webshop of maak een afspraak voor een koffieproeverij!